Home » Tussenstop Noordkaap 2011

Tussenstop Noordkaap (2011)

In 2008 zijn we in iets meer dan een week heen en weer gereden van Nederland naar Kjerringoy, bij Bodo (Noord-Noorwegen). Niet met een camper maar met een Kia Carnival. We hadden daar een bruiloft en maar beperkt de tijd. Dus was het heel snel er heen rijden, bruiloft vieren, genieten van de Middernachtzon en de omgeving en weer heel snel terugrijden. Maar wat we met die snelheid wel zagen, was dat we dat nog eens wilden zien maar dan in een rustiger tempo. En dan vooral het Noorden. Kaal, rotsig, verlaten, ruw maar oh zo schitterend.

En dat gaan we nu doen. Maar nu met een camper en in een rustiger tempo.

We willen uiteraard de Noordkaap zien, zonde om te missen als je toch in de buurt bent, maar we willen vooral het Noorden van Scandinavië zien. We willen de verlatenheid beleven.

Om zoveel mogelijk tijd te hebben om rond te rijden door het noorden, gaan we niet al in het zuiden en midden van Zweden en Noorwegen sightseeën, dat bewaren we voor een andere tocht.

Maar wees niet bang, zodra we in ons campertje stappen, hebben we vakantie hoor. Dus ook de reis er naar toe en terug wordt genieten.